Zwem4daagse 2022

Zwem4daagse 2022 voor kankeronderzoek

Na het succes van 2021 wordt de Maarten van der Weijden Foundation wederom de partner van de Zwem4daagse, een initiatief van de Koninklijke Nederlandse Zwembond (KNZB). In week 25 (20 tot en met 26 juni) wordt door het hele land verschillende Zwem4daagsen georganiseerd. Al deze Zwem4daagsen krijgen de mogelijkheid om zich te binden aan onze stichting waarbij zij hun stinkende best doen om geld op te halen voor kankeronderzoek. Maarten zal tijdens deze week een groot aantal van deze zwemlocaties bezoeken om de deelnemers aan te moedigen en te vertellen over het belang van kankeronderzoek.

Vorig jaar was het een groot succes! 28 zwembaden en -verenigingen deden mee waarbij honderden deelnemers samen een bedrag van €72.000 ophaalden. Hierdoor konden wij nieuwe onderzoeken naar kanker financieren. In 2022 willen wij weer een Zwem4daagse organiseren en met elkaar nog meer geld ophalen voor kankeronderzoek!

Organiseer jij, jouw vereniging of jouw zwembad een Zwem4daagse, wil jij je inzetten voor de Maarten van der Weijden Foundation en wil je graag dat hij bij jullie langskomt? Meld je dan snel aan via de volgende link. Geïnteresseerd maar nog geen concreet plan? Geen probleem, we denken graag met je mee. Heb je overige vragen en wil je graag iemand direct van de Foundation spreken, mail dan naar deelnemers@mvdwfoundation.nl.

Voor deelnemers aan de Zwem4Daagse verwijzen we graag naar www.zwem4daagse.nl waar je jezelf kan opgeven om mee te doen! Je kan hieronder via de knop 'start actie' daarbij een donatiepagina aanmaken om geld op te halen voor kankeronderzoek.

 

Read more Read less