TZOV gaat fietsen met Maarten

Luuk Bos

Opgehaald

2.322
232% bereikt van mijn streefbedrag € 1.000

Onderzoek naar kanker is zo belangrijk en Maarten heeft het afgelopen jaar ook reclame gemaakt voor de triathlonsport. Dus kunnen we wel iets terug doen. Doneer een bedrag als je mee fietst. Maar je mag uiteraard ook doneren als je niet meefietst.

Iedereen heeft wel een persoonlijk verhaal over kanker. Iedereen heeft er mee te maken, direct of indirect. Er is nog heel veel onderzoek nodig en dus geld. Ik hoop dat we het streefbedrag van € 250 gaan halen. Nu het streefbedrag is gehaald wil ik de lat wat hoger leggen en wel op € 500. Iedereen bedankt voor alle donaties tot nu toe! Nu de € 500 ruim is gehaald komt de € 1.000 in zicht. Als dat gehaald wordt....

Breng deze pagina extra onder de aandacht met een gave poster. Je kunt zelf de tekst bepalen en de poster vervolgens printen en overal ophangen. Iedereen kan een poster maken van deze pagina, dus ook vrienden, familie, collega's, de mensen uit je sportteam of klasgenoten. Hang de poster op in de supermarkt, bij winkels achter het raam, bij bedrijven of op school. Als je het vriendelijk vraagt en uitlegt waarvoor het is, dan is het ophangen van een poster vaak geen probleem.